sunnuntai 8. joulukuuta 2013

▶Sä oot plus, mä hädin tuskin viis miinus

Moi!

Nyt ois tarkotuksena kertoo parin viikon kuulumiset, ainakin ne mitä muistan.
Tunneilla meillä on ollut koulua, ja tehtiinkin parina päivänä laukkaväistöjä, jotka onnistu paljon  paremmin mitä pystyin edes kuvitella :D. Raviväistötkin on alkanut sujua huomattavasti paremmin, mitä ennen.
Itse oon alkanut keskittyä siihen, että mun vasen käsi ei vedä taakse tai käy liian vahvaks.Oon ratsastellut Kirjavalla kentällä pari kertaa, ja se on ollut ihan höpsö :D Se ei oo ollut huono ratsastaa eikä mikään kovin hyväkään, mutta siltä väliltä. Toivottavasti päästäisiin ens viikolla maastoon päästelemään vähän höyryjä.


Oon hypännyt/ mennyt kavaletteja jumppasarjana, ja Kirjava lähti aina rallittelemaan kolmannen hypyn jälkeen ja oli kuin lammen ahven kun sitä jarrutti :D Mutta siirrytäänpä nyt tähän ja eiliseen päivään.
Eilen meillä oli estetunti, joka ei oikein meidän kohalla ollut onnistunut, mutta kaikille tulee huonompia päiviä myös niiden hyvien joukossa. Tehtiin ihan perus juttuja, laukan vaihtoja esteillä ja mentiin ilman jalustimia puomeja. Max. korkeus oli ehkä 80cm ja lopussa tultiin pieni rata. Tunnista ei ole kuvia joten I am sorry.

Ennen tuntia otettu kuva pikkusesta <3

Tänään oli estevalkka klo 9.30-10.30. Esteinä oli sarja, yksi suhteutettu ja kaks yksittäistä estettä.
Valkka meni tosi hyvin! Ei oo ollut vielä yhtä onnistunutta valkkaa takana <3 Upee poni!
Lopussa tultiin rata joka oli n. 90-100cm korkusena, hyvin meni! Kun saan Hennalta videoita niin tulee erikseen valkkapostaus! :)

Henna ja Hilla oli meillä la-su yötä ja meillä oli tosi hauskaa! :)
  Tää oli nyt vaan tämmönen postaus, mutta nähään seuraavan postauksen merkeissä! :)


~Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti