keskiviikko 25. syyskuuta 2013

~ Pelkää en siedän sitä tiedän sen ~

Moi!
~Pelkää en siedän sitä tiedän sen, mutta kun katson sua mä olen tyttö hiljainen.
Tahdon sinut vällyihini nukkumaan, ettei sulle tulis kylmä enää milloinkaan.~



Kirjavalla ei onneks oo mitään vakavaa oikeessa takajalassa, joten voi jo huokaista helpotuksesta
Olin aika hiljanen muutaman päivän, kun päässä pyöri Kirjava ja, että paraneeko se enää ikinä...
Nyt kaikki asiat on jo ihan jees ja voi ottaa ihan rennosti :) Eilen olin tallilla ja talutin ehkä jotain 10 kierrosta ponia kentällä, eikä se ees arista sitä takajalkaa, muuten kun vähän ehkä "keventää" ravissa sitä jalkaa, mutta paranemaan päin! Jos nyt en pääse koulukisoissa menemään Kirjavalla jos se ei oo vielä puhas niin alla on suokkitamma Pilke.
Maanantaina olin tunnilla Pilkkeellä ja ihan kiva suokki tuo tapaus on. Lopussa saatiin tosi hyvää pätkää joka askellajissa ja tykkäsin kovasti :D

Eilen olin koulutunnilla Ruuvilla pitkästä aikaa ja oli ihan hauskaa, kun alkoi taas yhteistyö sujua :D Rakoilta sormiin vältytty ja hyvä fiilis molemmista suokeista (y) Ei oo ollu yhtään kuvaamisfiilis, mutta toivottavasti se tulis tässä lähi aikoina (nimimerkillä. kuvat vähissä..). Iitu tulee taas perjantaina meille kaheks yöks ja lauantaina on koulutunti TOIVOTTAVASTI Kirjavalla ja sunnuntaina on ne koulukisat joissa meen      He:B:0 2009 . Jos joku kuvaa sunnuntain kisoja niin voi sitten ilmotella :)
Nyt tuli tämmönen kauhee teksti ja sekava, mutta hatun nosto sille, joka lukee ees mun tekstejä :D Ja siis teitähän on jo huimat 38?! 40 lukian kohalla tulee yllätyspostaus!




 
♥  Talvi 2013 (apua tänään sato jo vähän lunta ja kohta tulee talvi :o)

~Pinja

8 kommenttia:

  1. Hyvä, että Kirjavalle ei käyny mitenkään pahemmin :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiva että ei oo mitään vakavempaa! :) Kirjavaa kun ei oo ihan luotu saikkuilemaan pitkiä aikoja kun sillä tunnestusti on välillä niitä meno haluja ihan sopivasti, tälleen "nimimerkillä kokemusta on parin vuoden ajalta... " :D Tuli muuten mieleen saako sut lisätä fbs kaveriks? Kun sinnekki vissiin päivittelet kuvia yms. Kirjavasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep onneks ei!:D ja joo päivittelen fb:hen meidän menosta nii pyydä ihmeessä kaveriks :)

      Poista
  3. Todella luova kuva Makkarasta tolla takana:DD

    VastaaPoista