tiistai 17. syyskuuta 2013

Maastomopo x2

Moi! Nyt taas on tullut vähän taukoa postailussa, koska oon ollut nyt pari viikkoa vähintään 6 kertaa viikossa tallilla :D
Ollaan käyty Petran kanssa maastoilemassa Makkaralla ja Kirjavalla. Kirjava on kyllä viisastunut tuolla maastossa, koska se ei enää joka laukan nostossa  pukita montaa pukkia.
Henna ja Jenni on ollu kuvaamassa kun ollaan oltu sänkkärillä ja on ollu ihan huippuhauskaa!
Tässä vähän kuvasaldoa ja kuvat c. Henna ja Jenni


  

 Kattokaa kuvat painamalla niistä, koska blogger pilaa laadun tässä.
Yllä olevat kuvat: Henna.K

Eilen mulla oli Kirjavalla koulutunti joka ei mennyt parhaimmalla tavalla johtuen mun vasemmasta kädestä joka vetää koko ajan taakse... oikein hävettää.. :/

Käytiin mun tunnin jälkeen Petran kanssa päästelemässä poneilta vähän höyryjä ja niin tehään myös keskiviikkonakin kun mennään kiipeilymaasto!


Eilisen kuvat: Jenni.T

Sunnuntaina on sitten taas jännät paikat, on joukkuemestaruudet ja Keuruulta lähtee yks joukkue ja hyppään 80cm siellä ja sitten myös 90cm (joka ei kuulu joukkuemestaruuksiin). Jee kivaa päästä taas muualle hyppäämään! Heissulivei ja lähen kohta tallille kouluilemaan Kirjavan kanssa :)

WAU teitä on kohta jo 40!!

~Pinja

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Toi poni on kyllä niiin super! Tulee aina kauhee ikävä entistä vakkariponia kun lukee sun blogia :/ mut onneks se pääs sentäs hyvää paikkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihanasta kommentista! Kirjava voi oikein hyvin täällä Keuruulla ja muutenkin tyytyväisen näköisenä kouluilee tai hyppelee :)

      Poista