perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kisapostaus 13.4

Mooi! Kirjoitan vasta nyt viimeviikon kisoista, mutta tänään tulee vielä toinen postaus!
Verkka suju tosi hyvin ja Kirjavakin oli ihan hyvän tuntunen, mutta sitten siihen rataan.. xD
Saatiin ottaa maneesissa yks verkkahyppy, ja valitsin kapean muuriesteen, mutta poni "kielti" sille niin piti aloittaa rata. Ensimäiselle esteelle tuli hyvä tie ja hyvä laukka, mutta poni päätti viimehetkellä kieltää ja ite olin jo hyppäämässä niin tipuin sinne esteen sekaan. Portti tuli kasvoille ja puomi jalan päälle :D Kisat tälläkertaa jäi tuohon. Aika ärsyttävää, koska Kirjava HARVOIN kieltää tai ainakaan noin viimehetkellä. Seuraavana päivänä polvessa oli hieman nestettä, ja koko kroppa oli aika kipeä :D Hengissä edelleen!

Valitettavasti kukaan ei saanut kuvia/videota mun ilmalennosta ja verkastakin tuli vain yks kuva, mutta näillä mennään!
Kuva: Miia Korhonen


Hyppäsin eilen Kirjavalla ja meni tosi hyvin, vaikka itteeni hieman jännitti. Meillä on muuten kisat sunnuntaina Korpi-Jukolassa ja meen siellä aika varmat luokat eli 60-ja 80cm :)
Tulipas köyhä "kisapostaus" mutta toivottavasti tuo toinen postaus auttaa!

6 kommenttia:

  1. Eikä! Miten se nyt tollain kielteli, onks se ollu kipee lähi aikoina vai tuliks se vaan huonosti? Meinaan kirjava ei messilässä kieltäny ikinä, niin kuulostaa oudolta että se etenki kisatilanteessa kieltäis, kun kyllähän entinen kenttäponi nyt tietää että kioissa pistetää parastaa! Mutta tsemppii seuraavii kisoihi, ehkä ne sujuu paremmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sillä oli satula ongelmia hetki sitten. maanantaina satula ainakin topataan ja tänään se hierottiin :) kiitti, toivotaan ;)

      Poista
  2. Auts! Kuulin tosta tippumisesta jo maanantaina (tosin hieman raaemman version :D) mutta silti pakko todeta edelleen että AUTS! Mutta toivotaan että Korpi-Jukolan kisat menee paremmin :)

    VastaaPoista
  3. aijaijai!:( harmiiiiiiii! no toivottavasti ens kerralla menee paremmi!:)

    VastaaPoista