perjantai 8. marraskuuta 2013

Can you love again?

Heei!
Tällä viikolla on ollut ihan perus ratsastusta Kirjavalla, mutta maanantaina pääsin käymään yksäri tamman Räpätätin selässä. Tutummin"Räpä" on suht. pienenkokoinen suokki ja tosi kiva ratsastaa!:)
Valitettavasti tunnista ei ole kuvia, mutta voin sanoa haluavani uudestaan tuon hevosen selkään, koska oli niin kiva ratsastaa välillä jollain muulla kuin Kirjavalla.

Tiistaina ponilla oli vapaapäivä, ja ite pidin "vapaapäivän" eli en ollut tallilla :D

Keskiviikkona olin Saran ja Petran kanssa maastoilemassa ja oli hauskaa! Maastossa mentiin noin 12km ja korkein nopeus oli matkan aikana ollut 50 km/h, eli ihan reippaasti ollaan menty :D
Petran ja Saran blogi :http://sefir07.blogspot.fi/

Torstaina menin koulua Kirjavalla ja ei oikein sujunut... Oikeaa pohjetta ei millään meinannut antaa periksi, mutta loppujen lopuksi sain sen kädellekkin ihan ok hyväks. Ei oikein kehumista tuosta ratsikerrasta, mutta aina ei voi mennä huippuhyvin :)

Tänään irtohypytettiin Kirjava ekaa kertaa ja ihan hyvin se loikki jumppasarjaa.
Kuvia ei ollut, kun ite hypytin sen niin en oikein pystynyt juosta järkkäri kädessä ;D
Korkeimmillaan kaks estettä oli 90cm korkusia, mutta jumppasarjalla ei oikein korkeutat voi hypyttää, kun esteet tulee niin nopeasti, ja muutenkin oli eka kerta kun poni meillä hyppi irrallaan :).

Olisi tarkotus huomenna tehä se Golosnyn päiväpostaus, jos äiti muistaa mulle tuua kameran, kun oon nyt mummolassa ja kuka unohti kotiin kameran...?! :D
Huomenna mulla on oma tunti ja myös kouluvalkka ja molemmat Kirjavalla! Ponille tekee ihan hyvää vähän raskaampi treeni koulupuolella! :)


Cee: Sara.K

Iltoja ;P


Ihailkaa hyvälaatuisia kuvia ja sillei, mutta näkyillään! ;)


~Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti