torstai 27. kesäkuuta 2013

Hengissä!

                                                                 Moi!
Täällä ollaan, sori en oo saanu aikaseks sitä MY DAYTÄ kosta ei oo vieläkään tapahtunut mitään järkevää mikä teitä kiinnostais.

Maanantaina ratsastin Kirjavan ja ainakin yritin mennä koulua :D josta ei oikein tullu mitään ku poni meinas räjähtää käsiin. Marita tuli ottamaan Ronjasta ja Lantersista Suur-Keuruuseen kuvan ja itekkin pääsin siinä näkymään. Poni oli liikkunut viimeks perjantaina :-D Lopussa laukkasin kevyessä istunnassa kenttää ympäri että sais vähän sitä ylimääräistä energiaa pois.

Tiistaina oli aikosmus mennä Kikkaralla puomeja maneesissa kun leiriläiset oli ratsastamassa kentällä. Oli vähän vaan kuuma maneesissa! :D
mulla oli ympyrällä päädyssä kaks puomia, piti tulla sama askelmäärä niiden väliin.
Toisella pitkälläsivulla oli puomisuhteutettu (16m). Siinä vaihteli askeleet paljonko sain. Joskus tuli viis askelta, joskus kuus ja taas joskus neljä. Kirjava teki taas sitä et se ei suostunu liikkua eteenpäin, tai siis sillei meni vaan käyntiä eikä suostunut ravata. (johtuu varmaan siitä kun oli tosi kuuma, maneesi oli tyhmä, ei kiinnostais, onks pakko tehä ja vähän testas ;D)

Menin vielä tiistai iltapäivällä ilman satulaa Kirjavalla ja se teki sitä samaa et ei liikkunu muussa kun käynnissä. Petra tuli vähän auttamaan mua huiski raipalla että se lähti liikkeelle :D


Keskiviikko  päivästä tulee kuvia ja tarkempaa tietoa;)



Kiva jos joku jakso lukea tän loppuun ja nyt laitan maanantaista Maritan ottaman kuvan;)
 
 

2 kommenttia: