perjantai 13. kesäkuuta 2014

Saikulla....

Moiks!
 Mulla on teille vähän huonompia uutisia.. Kirjava oli juossut laitumella pari päivää sitten ja liukastunut luultavasti ja jotenkin satuttanut vasemman etujalan. Torstaina etujalka oli kun halko, ihan täynnä nestettä, mutta kylmäsin sitä 10 minuuttia ja laitettiin siihen savea.  Eilen aamulla taas kylmäsin melkein vartin ja laitettiin uudet savet jalkaan. Eilen jalasta oli onneks nesteet laskenut jo aika hyvin. Tänään en ainakaan ratsasta, koska torstaina kun yritin ratsastaa, Kirjava ei ottanut kunnolla painoa sen etujalan varaan jos käänti tiukasti vasemmalle. Tallin omistaja katto sitä jalkaa ja sano että ei pitäis olla ainakaan mitään vakavaa, koska se ei onnu vaikka juoksuttaa. Nyt pari päivää Kirjava viettää yksin kentällä, ettei se satuta enempää jalkaansa. Eipä mulla tälläkertaa muuta. Keskiviikkona Inka Inkinen pitää estevalkan ja jos Kirjava on kunnossa niin mennään siihen :)

Rakas<3

~Pinja

6 kommenttia:

  1. Kannattaa kylmätä ponin jalkoja väh. 20min, koska vain siinä ajassa kylmäyksestä on hyötyä, sillä silloin kylmä ehtii levitä jalan syvimpiin niveliin, jolloinka siitä vasta on hyötyä. Muuten on ihan sama kylmäätkö vai et ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että kolme tallin pitäjää tietää kuinka kauan pitää kylmätä.

      Poista
    2. Tarvitseeko noin töykeästi vastata, kun Anniina tarkoitti vain hyvää? :( Ja sitä paitsi tuo on totta.

      Poista
    3. Ja etkai sä tosissaan torstaina yrittänyt ratsastaa jos ponin jalka oli ihan täynnä nestettä !? Kai sun nyt pitäis ponin omistajana tietää ettei ontuvalla ponilla ratsasteta ennen kuin se on kunnossa.

      Poista
  2. Onnittelut Kirjavan saamisesta lahjaksi :) Ja toipumisia Kirjavalle! Kyselisin, yksien kuvien perään, olit kuvaamassa Ponilaakson tuntia kevätkauden viimeisellä viikolla tiistaina. Meillä oli estetunti ja mentiin esterataa pienenä aikarataratsastuksena. Ratsastin Rutulla, olisikohan ollut klo 19 tunti tai vastaava :D Olisin superkiitollinen jos voisit muutamatkin kuvat lähettää! Vanha (mutta toimiva) epävirallinen sähköpostiosoitteeni on hopeakavio@hotmail.com

    -Minna V.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Löysin susta muutamat kuvat koneelta, lähetän ne nyt sulle! :)

      Poista